gebreide jurken

Gebreide jurken zijn allang niet meer uit oma's tijd! Tegenwoordig zijn er zo ontzettend veel schattige, sexy en elegante gebreide jurken dat dit niet mag missen in jouw kledingkast. Door het uigebreide aanbod van verschillende webshops kan je bij ons de leukste en goedkoopste gebreide jurken vinden en binnen enkele minuten bestellen.

Gebreide jurk voor het hele jaar

Gebreide jurken zijn echt het hele jaar te dragen! Tuurlijk zijn ze in de winter heerlijk warm, maar in het voorjaar zijn ze ook heerlijk om te dragen. Kies bijvoorbeeld voor een wat dunner en korter exemplaar en kies ervoor om in het voorjaar geen panty te dragen. In de winter kan je echt heerlijk losgaan met gebreide truien. Zo is onze favoriet echt de gebreide jurken met coll. Deze gebreide truien zijn echt om in weg te kruipen als de kaarsjes weer aangaan en de ijskirstellen aan de ramen hangen.

Gebreide jurken: geef je eigen twist!

Vaak wordt er gedacht dat het nogal kriebelt, maar dat is echt verledentijd. In de winter kan je gebreide jurken prima combineren met een leuke dikke panty en stoere laarzen. Kies je daarbij voor een eenvoudig gebreide jurk dan kan je de rest wat meer over the top kiezen. Doe bijvoorbeeld een wat uigesprokeren ketting erbij of echt sexy pumps of stoere laarzen. Daarbij kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld een leuke tailleriem te kiezen waardoor je de taile wat meer eruit laat komen wat toch een sexy uitstraling geeft.
0 Resultaten gevonden
Categorie