Bruidsjurk online bestellen

Geplaatst op:

De Zeeman kwam met een bruidsjurk en het leek wel alsof het hele land verbaast was over een goedkope trouwjurk. We zijn bijna allemaal gewend om naar een speciale bruidswinkel te gaan om een bruidsjurk te bestellen. Maar je kan zo’n mooie jurk ook gewoon online bestellen. Toch zijn we er lang niet allemaal mee bekend maar het kan je flink in de kosten schelen door online te shoppen.

Betaalbaar shoppen is de nr 1 reden voor online bruidsjurken.

Oké je moet niet een speciale maat hebben want dan kan je toch beter naar de winkel gaan. Maar heb je een vrij standaard maat? Waarom zou je dan niet online shoppen? Jouw bruidsjurk wordt gratis thuisbezorgd en als het toch niet is wat je zocht dan retourneer je hem. Dat kan natuurlijk ook als de jurk niet helemaal goed zit of te lang is. Een te lange bruidsjurk uit een online shop kan ook nog ingenomen worden bij een naaiatelier. Informeer wel even naar de prijs want soms is het goedkoper om door te zoeken naar een andere jurk.

Trouwen in de jaren 50, 60 stijl.

Wil je geen traditionele trouwjurk? Waarom maak je er geen thema feest van? Een jaren 50 of 60 jurk is natuurlijk super gaaf en staat ook nog eens uniek als bruidsjurk. Het drukt ook nog eens enorm op je budget. Terwijl je eerst voor een bruidsjurk € 700 tot € 2000 neerlegt heb je al een jaren 50 a 60 trouwjurk voor rond de € 100. Met een beetje goed zoeken kan het zelfs voor minder en heb je de echte vintage stijl te pakken. Zet er een oude auto bij als trouwauto en je hebt echt een super stijl te pakken. Waarom zou je traditioneel trouwen als het ook anders kan? Maak jouw bruiloft uniek door gewoon lef te tonen en te trouwen in jaren 50 a 60 stijl.