Wat zijn de modetrends voor de winter van 2016?

Geplaatst op:

Hoewel de herfst pas net begonnen is, staat de winter in de verte al voor de deur! Tijd om je kledingkast van een nieuwe impuls te voorzien en alvast warme kleding voor de winter van 2016 aan te schaffen. Weet jij al wat de laatste modetrends voor de winter van 2016 zijn? In dit artikel lichten we een aantal van deze modetrends toe, zodat je weet wat je kunt verwachten in de komende winterperiode.

Tip: veel modewinkels bieden aantrekkelijke kortingen aan, wanneer je producten online bestelt. Kijk eens op een website met een overzicht van alle kortingscodes om veel geld te besparen bij het aanvullen van je garderobe.

Mutsen zijn hot in de winter van 2016

Een van de modetrends voor de winter van 2016 zijn de mutsen die veel mensen zullen dragen. Denk aan een muts met twee lange slierten, een populaire New York Yankees muts, enzovoorts. Niet alleen beschermt een muts je tegen de kou, ook ziet een muts er erg leuk uit als accessoire. Zorg ervoor dat de muts aansluit bij je handschoenen en sjaal, om te voorkomen dat je outfit een rommelige uitstraling krijgt. Heb jij al een leuke muts op het oog?

Warm de winter in met sportieve hoodies

Naast de warme mutsen zijn ook de warme hoodies populair deze winter! Zeker meiden dragen steeds vaker een hoodie met capuchon om zich te beschermen te kou. Een hoodie komt in zeer veel verschillende modellen voor, waardoor je altijd een hoodie zal vinden die aansluit bij de rest van je kleding. Neem bij voorkeur een hoodie met een kleine opdruk, om te voorkomen dat je outfit te saai wordt. Ook lijken de hoodies met capuchon populairder te worden dan de hoodies zonder capuchon.

Wil je meer modetrends? Kijk dan op deze website! Op deze website worden de laatste modetrends voor de aankomende seizoenen gedeeld, zodat je met een fraaie garderobe de winter in kunt.