Draag een jurkje op Koningsdag!

Geplaatst op:

Koningsdag komt er binnenkort alweer en dit betekend nadenken over je outfit. Een klein nadeel is wel dat het weer niet echt meewerkt. Het ziet ernaar uit dat er veel regen gaat vallen met Koningsdag. Wie weet valt het nog wel mee en zien we straks toch nog wat zonnestralen. Ondanks dat het gaat regenen zijn de temperaturen prima voor een jurkje op Koningsdag! De kans is groot dat je meer aan een jurkje hebt dan aan een Koningsdag shirt. Waarom? Omdat je het jurkje ook nog prima na Koningsdag kan en mag dragen!

Koningsdag jurkje past binnen de 70’s trend.

Koningsdag jurkje is natuurlijk oranje en het leuke is dit past helemaal binnen de 70’s trend die op dit moment gaande is. Binnen de 70ste trend zien we veel oranje en bruintinten terugkomen. De echte herfsttinten mogen gewoon deze zomer. Dus mocht oranje bij jouw huidskleur passen dan kan je zeker kiezen voor een echt Koningsdag jurkje in de kleur oranje. Je mag best schitteren tijdens Koningsdag en het lelijke weer even vergeten. Qua temperaturen kan het makkelijk en als je daaraan twijfelt kan je nog ons andere blog lezen. Wij hebben namelijk een blog met tips om jezelf warm te houden tijdens de koelere dagen. Ideaal voor de die-hard jurkjes fans!

Online shoppen voor een jurkje voor Koningsdag.

Oranje zie je natuurlijk vanwege Koningsdag wel iets meer, maar het blijft misschien een lastige kleur om te shoppen. Gelukkig hebben wij een oplossing en dat is online shoppen. Online is de kans groter dat je slaagt omdat je gewoon een kleur kan instellen. Je krijgt direct de complete collectie met oranje jurkjes te zien in vrijwel iedere prijsklasse. Het is wel slim om te letten op de tint oranje. Kies dus geen zalm oranje, maar echt knal oranje want dit hoort tenslotte bij Koningsdag!