Welke items heb je nodig voor de lente?

Geplaatst op:

De lente is officieel aangebroken en het is tijd om de kledingkast helemaal lente klaar te maken. Natuurlijk horen hier urkjes bij, maar welke items mogen niet ontbreken? Wij hebben een lijstje gemaakt zodat je online je kledingkast kan klaarmaken voor de lente.

Jurkjes in pasteltinten.

Gebruik geen excuses meer als ik zie er zo flets uit. Je moet echt dit seizoen pastel in je kast hebben hangen. Dus geen excuses meer en haal minimaal één zomerjurkje in huis met een pasteltint.

Bikerjasjes

Eigenlijk waren ze al een paar jaar terug helemaal hip, maar ze kunnen nu gewoon weer. Het leuke is dat als er is een keer een frisse lente dag is dan heb jij het mooi warm met je bikerjasje.

Kniekousen

Ja hoor ze mogen deze lente gerust weer gecombineerd worden met je jurkje. Vergeet dus niet een paar kniekouzen te kopen die ook nog eens leuk staan bij je favoriete jurkjes.

Retro is nog steeds hip.

Misschien heb je nog wel een retro jurkje in de kast hangen. Je hoeft ze echt niet weg te gooien want dit seizoen kunnen we ze opnieuw dragen. Kijk dus even of je dat oude retro jurkje nog past en loop ermee over straat. Mocht het jurkje niet passen, dan heb je een leuk excuus om een nieuw jurkje te kopen.

Jurkjes met een blote rug.

Het is wel een beetje hopen op een hele warme zomerdag, maar anders mag je dit jurkje wel dragen tijdens de warme zomermaanden. Een jurkje met een blote rug gaat de trend worden. Pas wel even je BH erop aan in een eerdere blogpost hebben we hier al een tip voor gegeven. Zorg er dus voor dat je voorbereid bent op de lente en minimaal één jurkje met een blote rug hebt hangen. Laat de warme dagen maar komen!