Combineer jouw pastel jurkje!

Geplaatst op:

De trend van deze zomer is natuurlijk de pastel zomerjurkjes. In het voorjaar is het natuurlijk al prachtig om te schitteren in een jurkje voorzien van zoete pastel tinten. Alleen een jurkje dragen is natuurlijk super saai het is veel leuker om er één te combineren. Natuurlijk wil je er niet uit zien als een kleutertje gehuld in zoete kleuren en dankzij onze handige tips kan je pastel prima combineren met andere accessoires of kleurtinten. Je doet zo helemaal mee met de laatste trends en je ziet er natuurlijk leuk uit!

Combineer pastel met pastel tinten.

Oké het klinkt een beetje als over de top! Maar dit hoeft helemaal niet want met pastel met pastel tinten combineren kan echt super leuk zijn. Je maakt natuurlijk ook meteen een leuk fashion statement door dubbel op te dragen. Maar hoe combineer je deze twee kleurtinten? Bijvoorbeeld door een leuk jurkje in een mintgroene kleur uit te zoeken en hier een vest op te dragen in een lichtgele kleur. Je krijgt zo een beetje het retro gevoel in je outfit en zo draag je eigenlijk twee modetrends in één.

Maak een pastel jurkje stoer!

Bij pastel denken we aan echte meisjes meisje outfits. Dit hoeft natuurlijk niet want met de juiste accessoires kan je pastel super stoer maken! Wat dacht je van een jurkje in een pastel tint met een bikerjack erop? Leren items of accessoires zorgen er ineens voor dat jouw jurkje niet meer zo meisjesachtig is. Ineens heb je gewoon een hele stoere outfit met de laatste modetrends erin verwerkt.

Combineer een pastel jurkje met metallic.

Een mooie oplossing om pastel iets minder flets te maken is door metallic accessoires te combineren. Naast de kleur pastel is metallic ook de nieuwe trend voor het komende seizoen. Het voordeel van metallic is dat je deze tint overal mee kan combineren dus ook met een fletse kleur als pastel. Eigenlijk past metallic juist heel goed bij pastel omdat het eruit springt. Alleen hoe combineer je metallic bij een pastel jurkje? Dit kan eigenlijk heel eenvoudig door bijvoorbeeld een paar hoge hakken te kopen in de kleur metallic. Maak je outfit helemaal af door er ook nog een clutch in een metallic tint bij te kopen. Je hebt zo echt een leuke outfit om mee te pronken.

Breng rust aan met aardetinten.

Pasteltinten kunnen er echt uit springen en zorgen voor de ultieme look. Alleen het nadeel is dat het al snel heel druk kan worden. Een mooie oplossing is door aardetinten te combineren met pastel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een lila jurkje gecombineerd met een licht bruine jas? Je creëert direct een soort rust in je outfit. Dankzij deze combinatie is je outfit niet te opdringerig zoals helaas veel pastel tinten wel kunnen worden door ze zonder accessoires te dragen.

De gouden combinatie: Neon + Pastel.

Je denkt eigenlijk meteen dit is helemaal niks bij het idee, maar wij zeggen je meteen het is een gouden combinatie om Neon en Pastel met elkaar te combineren. Toch denk je niet snel aan Neon bij een bescheiden kleur als Pastel. Tot je het een keertje durft te combineren en je versteld staat van het resultaat. Een jurkje kan prima gecombineerd worden met een jasje in Neon tinten. Of wat dacht je van hippe accessoires en schoenen in Neon? Het kan allemaal en het is echt een gouden combinatie. Je combineert zo eigenlijk lekker fel en fris tegelijkertijd.

Effen combineren met een print.

Pastel jurkjes komen meestal in een effen kleur. Het leuke van effen is dat je het eindeloos kan combineren. Het leukste is om pastel te combineren met een print. Wat dacht je bijvoorbeeld van een jasje met zebraprint? Het is een te gekke combinatie die super leuk uitvalt in de praktijk.