Jurkjes dragen zonder het koud te krijgen

Geplaatst op:

Jippie het is lente dat dachten we een paar weken terug nog. Helaas als ik nu naar buiten kijk is de lente echt ver te zoeken. Ik heb het zelfs koud en ik trek nog liever een warme trui aan dan een jurkje. Terwijl het nu juist de tijd is om een mooi pasteljurkje uit de kast te trekken. Gelukkig heb ik een aantal handige tips gevonden om toch jurkjes te dragen zonder het koud te krijgen. Natuurlijk ga ik deze tips met je delen!

Een panty kan nog best!

Een mooie manier om onder de kou uit te komen is door een panty te dragen. Alleen aan een panty denken we aan zo’n zwart ding. Dit kan natuurlijk echt niet bij die mooie lente kleuren. Gelukkig zijn er wel oplossingen met andere kleuren panty’s. Er zijn vanwege de laatste modetrends zelfs pastel pantys in de winkels te vinden! Naast pastel kan je natuurlijk kiezen voor wit of grijs als alternatief voor het winterse zwart.

Draag gewoon een topje onder je jurk!

Als je het koud hebt dan werken laagjes altijd perfect tegen de koud. Hoe meer laagjes, hoe beter! Dit kan natuurlijk een beetje lastig zijn als het lente is en je gewoon een mooi jurkje aan wil trekken! Gelukkig zijn er laag uitgesneden topjes die je prima als extra laagje onder je jurkje kan dragen. Om toch je taille te behouden kan je eventueel het topje in je onderbroek stoppen. Je zorgt zo ook nog eens voor extra warmte bij je lenden. Mocht je meerdere topjes aantrekken vergeet dan niet een tas mee te nemen. Als je het ineens te warm krijgt dan kan er weer een laagje uit.

Combineer een zomerjurkje met laarzen

Van stoere bikerlaarzen tot cowboylaarzen ze kunnen prima onder een jurkje en staan lekker stoer. Er is nog een voordeel aan laarzen. Je kan over je panty heen een paar dikke wintersokken aantrekken. Ik heb ooit geleerd dat jezelf warm houden begint bij je voeten. Door je voeten lekker warm te houden kom je mooi deze koude regenachtige Nederlandse lente door.