Jurkjes: Kies een kleur die bij je past!

Geplaatst op:

In het voorjaar kom je heel wat kleuren tegen en elk jurkje ziet er weer even leuk uit. Alleen soms kom je iemand tegen met een kleur dit totaal niet staat. Ondanks dat het jurkje super leuk is kan de kleur totaal niet staan. Het is belangrijk om te kijken welke kleuren bij je passen! Voordat je straks in het verkeerde jurkje rondloopt. Kortom welk kleurtype ben jij eigenlijk?

Haal staaltjes bij de bouwmarkt!

Het klinkt heel gek en je kan er een dure analyse op loslaten, maar je kan ook gewoon naar de bouwmarkt gaan. Je kan hier gratis bijna alle kleurtjes in staaltjes pakken. Pak de kleuren die jij graag dit voorjaar terug zou willen zien in je kledingkast. Nodig eventueel een paar vriendinnen uit voor een gezellige avond en check elkaars perfecte kleur. Het enige wat je hoeft te doen is de staaltjes bij je gezicht houden. Kijk welke kleur flets uitkomt of welke kleur jouw ogen doen stralen. Je hebt zo een idee wat precies jouw kleurstijl is.

Verboden kleuren uitzoeken.

De kans is heel groot dat je kleuren gaat ontdekken die voor jouw echt verboden zijn. Kleuren die totaal niet staan bij je haarkleur of huidskleur. Het grappige is dat sommige kleuren vrij lastig zijn om mee weg te komen. De kleuren die jouw vriendinnen totaal niet staan zijn hun verboden kleuren. Ondanks dat ze voor hun verboden zijn kunnen ze jouw echt perfect staan. Iedereen heeft een ander kleurtype en dit heeft veel te maken met onze uitstraling en huidskleur. Je kan het natuurlijk nog gezelliger maken om gewoon online heel veel jurkjes te bestellen en te passen. Pas de jurkjes onder elkaar en kijk welke jurkjes het beste staan. Je kan zo gewoon met echte jurkjes kijken welke kleur het beste bij je past. Spreek wel af met je vriendinnen dat ze eerlijk zijn zodat je weet welke kleur jouw perfect staat! Ook is een goede tip als je een kleur uit wilt proberen om goedkope jurkjes eerste proberen.