Onderjurkjes zijn weer hip en trendy!

Geplaatst op:

In de jaren 90 waren ze echt niet weg te denken uit ons straatbeeld. We hebben het natuurlijk over de onderjurkjes. Kijk nog eens oude tv-series en films terug en je ziet verschillende acteurs en actrices in een onderjurkje over straat gaan. Nu de lentecollecties op het internet verschijnen kunnen we definitief zeggen: De onderjurkjes zijn weer hip!

Het is zonde om een onderjurkje niet te laten zien!

Onderjurkjes zien we steeds vaker als bovenkleding opduiken. Logisch want de fabuleuze onderjurkjes zien er super trendy uit en mogen echt gezien worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van zo’n mooie velvet onderjurk? Geloof me hier wil je mee aankomen tijdens de zomer.

Kleding onder een onderjurkje.

De onderjurkjes worden niet zo kaal aangetrokken. Onder de meeste jurkjes zien we op de catwalk een simpel shirt gedragen worden. Een shirt met lange mouwen is prima te combineren met zo’n jurkje. Is het erg warm? Dan kan je natuurlijk gewoon kiezen voor korte mouwen. We hebben al verschillende bekende acteurs en actrices met deze trend over straat zien gaan. Het is nu de hoogste tijd om deze trend over te nemen en je eigen onderjurkje uit de kast te trekken. Heb jij niet echt een trendy onderjurkje? Geen probleem want er is genoeg online verkrijgbaar vooral omdat het de nieuwe voorjaarstrend is.

Coole combinaties met een onderjurkje.

We noemde al even snel een t-shirt of een shirt met lange mouwen. Maar op het internet werden we al snel geïnspireerd door modellen en fashionqueens. We zagen al snel dat een coltrui een super coole combinatie is met een onderjurkje. Het staat niet alleen speels, maar is ook nog eens een mooie oplossing op de frisse lentedagen. Je moet er nu tenslotte nog niet aan denken om er fabuleus uit te zien met een onderjurkje bij een graad of 10. Dankzij de coltrui is het prima uit te houden!