Welke bh kan je het beste dragen onder je jurk?

Geplaatst op:

Je hebt een leuke nieuwe jurk gescoord alleen nu loop je tegen een praktisch probleem aan. Je onderbroek is bijvoorbeeld duidelijk zichtbaar onder je nieuwe jurkje. Of die bandjes verpesten het helemaal van je bh. Of misschien nog erger je ziet een heel stuk van je bh onder het jurkje uit! Dit zijn allemaal problemen waar je tegenaan kan lopen bij de aanschaf van een nieuw jurkje. Wij geven je graag een paar tips met items die je kan dragen onder een jurkje.

Halter BH is de tip voor deze zomer.

Halterjurken zijn natuurlijk super leuk om te dragen tijdens de zomermaanden. Ze zijn ook nog eens ontzettend trendy. Enige nadeel is dat die stomme bh het hele effect van je Halter BH verpest! Dit wil je natuurlijk niet en gelukkig is hier een mooie oplossing voor en dat is de halter BH. Deze BH heeft dezelfde vorm als je jurkje en past zo prima eronder.

De oplossing voor een jurkje met een blote rug!

Zo’n blote rug ziet er natuurlijk super leuk uit tijdens de zomermaanden. Je hebt echt een jurkje waar je in gezien kan worden. Het enige nadeel is als je direct een BH ziet boven het jurkje uit. Wie wil hier nou mee rondlopen! Niemand natuurlijk en gelukkig is er de adhesive bh. Dit is een zelfklevende bh gemaakt van siliconen die je kan gebruiken om zonder echte bh rond te lopen. Je kan zo gewoon een blote rug hebben zonder dat je bh er bovenuit steekt.

Een naadloze bh van schuim.

Strakke jurken dragen is niet voor iedereen weggelegd, maar mocht je figuur er prachtig uit zien dan mag je dit zeker weten laten zien met een jurkje! Enige nadeel is dat de contouren van je bh al snel zichtbaar zijn. Een mooie oplossing hiervoor is een naadloze bh. Let er goed op dat de bh volledig gemaakt is van schuim. Dankzij deze gladde vorm en het verdwijnen van de naden zijn de contouren van de bh die je draagt niet meer zichtbaar. Je krijgt zo de strakke look die normaal alleen voor filmsterren is weggelegd. Eventueel is het handig om deze bh in je eigen huidskleur uit te zoeken. De bh valt zo niet meer op tijdens een avondje stappen in een strakke of lichte jurk. Bij een doorschijnende jurk kan een naadloze bh ook ideaal zijn.

Draag jouw bh off-shoulder.

Off-shoulder jurkjes gaan we deze zomer regelmatig voorbij zien komen. Enige nadeel is de combinatie met off-shoulder bandjes. Toch is er een hele simpele oplossing voor dit bh probleem en dat is een model met verstelbare bandjes. Je kan de bandjes precies stellen dat ze niet meer zichtbaar zijn en dit is natuurlijk ideaal bij dit model jurkje.

Strapless bh zorg dat je er minimaal één in je kledingkast hebt liggen!

Haal minimaal één strapless bh in huis als je jurkjes gaat dragen. Dit model is niet alleen super handig met jurkjes, maar je kan de bh ook prima gebruiken onder een topje. Je hebt zo nooit meer het gezeur met bh bandjes. Je kan de bh gewoon lekker zonder bandjes dragen. De BH is ook nog eens lekker flexibel en elastisch waardoor het model lekker comfortabel zit.

Hoe draag je een bh onder plungejurkjes?

Kim Kardashian laat regelmatig zien wat je het beste kan doen met een plungejurkje. Met een stuk tape komt ze een heel eind om alles netjes te maken. Nadeel is dat deze methode best pijnlijk is en totaal niet comfortabel is om de hele avond mee door te brengen. Gelukkig is er een oplossing die ook prima werkt bij plungejurkjes. Er zijn speciale bh’s met een extra diepe brede v-vorm. De middenband zit ook wat lager op je middenrif vergeleken met een gewone bh. Met deze bh kan je prima een plungejurkje dragen zonder dat iemand er last van heeft!